Kickbike steppen

 

Kickbike Fat Max

Rijden met FAT wielen betekent plezier tijdens het rijden als je bijvoorbeeld op avontuur gaat in de stad (medium opgepompt), maar ook op ongelijke paden met bv boomwortels en stenen (erg zacht opgepompt) en voor op sneeuw (extreem zacht opgepompt).

Kickbike Race Max

De racestep bij uitstek. De Race Max heeft zich bewezen als de snelste step ter wereld. Zoals onze oorspronkelijke ideologie heeft dit model de beste onderdelen, over elk onderdeel is lang nagedacht, en echt alles klopt. Het Max frame is superlicht en stijf.

Kick your bike!

Kickbikes zijn oorspronkelijk ontworpen voor buitensport training en zijn een van meest effectieve speeltjes om je conditie en uithoudingsvermogen te verbeteren. Maar steppen op een Kickbike is ook gewoon heel erg leuk, maar pas op, het is verslavend! Wij hebben ze zo ontworpen dat ze zo licht en gemakkelijk mogelijk te rijden zijn. Je kunt je Kickbike zelfs dagelijks gebruiken, echt niet alleen voor sport, gewoon even een boodschap doen kan ook.

De Sport G4 staat het dichtst bij het oorspronkelijke Kickbike model uit 1994. Toen minder sportief ingestelde mensen wilden steppen hebben we de City G4 ontwikkeld, later kwamen de Freeride en Cruise modellen er bij. Deze zijn meer geschikt voor rustig cruisen dan intensief sportief gebruik.  

Kickbike Cruise Max

Cruise Max is onze relax step, het ideale maatje op de boulevard. Je rechtop staande houding stept heerlijk ontspannen.

Kickbike Cross Max

Als je er van houdt om van het pad of te gaan en het bos in te duiken, neem dan de Cross max en ontdek de zandpaden of zelfs wandelpaden. Dit model is ook favoriet bij hondenbezitters. Steppen met je hond is populair, in combinatie met een doggybelt (heupriem) step je veilig en geef je je hond ruimte en toch is ie dichtbij .

Kickbike Sport G4

Sport G4 is de nieuwe generatie van ons oorspronkelijke model, the Sport Classic. De allround banden zijn snel op asfalt en toch comfortabel op fiets- en zandpaden. Het stalen frame is sterk, licht en zorgt voor een heerlijk rijgedrag. Gebruik dit model voor het dagelijkse steptochtje of gewoon lekker 2 keer in de week door de stad te rijden!

Max & G4 frames

De Max serie van Kickbike is het lichtst van allemaal, heerlijke wegligging en super comfortabel. De beste verkrijgbare steps. Ze zijn gemaakt rond het fraaie en dikke aluminium frame met geïntegreerde voetenplank. De constructie in stijf, licht en het zwaartepunt is laag bij de grond.

De G4 serie Kickbike hebben dezelfde ergonomie als de Max frames, maar ze zijn van staal, daarom worden deze G4’s veel verhuurd door fietsverhuurders. Ook zijn ze een stuk goedkoper, niet onbelangrijk voor een Nederlander toch!

Op alle steppen van Kickbike zitten de beste kwaliteitscomponenten om de rijder veilig en lekker te laten steppen.

Kickbike City G4

De City G4 neemt je overal mee naar toe, comfortabel en gemakkelijk – naar het werk, door de stad of even een boodschap bij de bakker.
Terwijl je door de stad zoeft train je zonder dat je het door hebt je been- en bilspieren en je verbetert je conditie ook nog. Doordat je wat rechtopstaat voelt het heel gemakkelijk aan en heb je niet door dat je tegelijkertijd ook nog calorieën verbrand. Gewoon omdat het leuk is op deze Kickbike!

Kickbike vergelijking

Prijzen en modellen asfalt gravel en harde paden intensief relaxed
€699,-    Race Max 28/28 5 1 5 2
€589,-    Cruise Max 20 5 2 1 5
€999,-    Fat Max 26/20 5 5 5 5
€799,-    Cross Max 20HD 2 5 5 1
€395,-    Sport G4 5 3 5 3
€349,-    City G4 5 2 0 5